Tue. Mar 21, 2023
ћирилица /latinica

Uručene nagrade pobjednicima foto konkursa “Zima kroz prizmu praznika”

Foto: Opština Istočno Novo Sarajevo

Izvor: Filter

Zamjenik načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo, Aleksandar Kostović, danas je uručio prigodne poklone za nagrađene na foto konkursu “Zima kroz prizmu praznika”.

Prva nagrada u iznosu od 200 KM pripala je fotografiji pod nazivom “Pretpraznično veče”, autora Anastasije Vuletić.

Nagradu sa najviše glasova publike u iznosu od 150 KM pod nazivom “Iskra svetosti”, osvojila je Tea Senić, koja je za ovu fotografiju dobila je i drugu nagradu žirija u iznosu od 150 KM.

Treća nagrada u iznosu od 100 KM pripala je fotografiji pod nazivom “Mili srpski badnjače, ti naš stari rođače”, autora Vedrana Plakalovića.

Izbor najboljih fotografija vršen je onlajn glasanjem i ocjenom stručnog žirija. Jednu nagradu dobila je fotografija sa najviše glasova publike, a tri nagrade je dodijelio stručni žiri u sastavu Rajko Paštar fotograf, Miloš Popović akademski slikar, Predrag Krstović fotograf i Igor Đokanović načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Istočno Novo Sarajevo.

Tradicionalni zimski foto konkurs povodom manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ i ove godine organizovala je Opštinska uprava u saradnji sa Kulturnim centrom Istočno Sarajevo.

Izložba radova biće organizovana tokom ove godine.

Filter 2019