Tue. Mar 28, 2023
ћирилица /latinica

Sokočanka Isidora Borovčanin seniorski prvak BiH u katama

Izvor: Srna

Član sokolačkog Karate kluba “Glasinac” Isidora Borovčanin osvojila je zlatnu medalju na Prvenstvu BiH u Modriči i postala seniorski prvak BiH u katama pojedinačno u ženskoj konkurenciji, izjavio je Srni trener u ovom klubu Miodrag Borovčanin.

“Osvajači zlatnih medalja plasirali su se na Prvenstvo Evrope za seniore, koje će biti održano krajem marta u Gvadalhari, u Španiji”, naveo je Borovčanin.

Borovčanin je rekao da je Isidora 12. februara na Prvenstvu Republike Srpske u Banjaluci, takođe, osvojila zlatnu medalju i postala prvak Srpske u katama pojedinačno.

Na Prvenstvu BiH u karateu za seniore i seniorke u borbama i katama, održanom juče u Modriči, učestvovalo je oko 40 klubova, u tehničkoj organizaciji Karate kluba “Šampion”.

Karate klub “Glasinac” vrši upis novih članova utorkom i petkom od 17.00 časova u sokolačkoj Sportskoj dvorani i poziva mlade da treniraniranjem ovog sporta povećaju svoju izdržljivost, pojačaju koncentraciju, poprave samopouzdanje, uče samokontrolu i samoodbranu, te smanje stres i napetost.

Filter 2019