Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /latinica

Počele pripreme za Dječiji sajam “Istočno Sarajevo 2023”

Izvor: Srna

Na dječijem sajmu „Istočno Sarajevo 2023“, najvećoj dječijoj manifestaciji ove vrste, koja će 13. i 14. maja prvi put biti organizovana u Istočnom Sarajevu, učestvovaće predškolske ustanove sa područja grada, a, uz bogat zabavni program, biće predstavljeni brojni individualni izlagači i zainteresovane kompanije koje iskažu želju za učešćem u ovoj manifestaciji, rečeno je danas na sastanku organizatora sajma i predstavnika javnih i privatnih vrtića iz Istočnog Sarajeva.

Cilj sastanka bio je predstavljanje Dječijeg sajma predstavnicima predškolskih ustanova, te dogovor o učešću i kreiranju programa namijenjenih za djecu i porodicu.

Predstavnik  kompanije „RS Consulting and trade“, Slaviša Kovačević, najavio je učešće više od 40 izlagača koji će da predstave novitete u industriji igračaka, video igara, prehrane za bebe, kozmetike, te dodao da će na ovoj manifestaciji sve biti podređeno dječijim osmijesima, druženju i zabavi za najmlađe.

Prema Kovačevićevim riječima, za bogat program biće zadužena djeca iz vrtića, koja će se predstaviti ritmičkim i plesnim koreografijama, te horskim i solo izvođenjem muzike, a biće organizovane i igraonice za djecu, raznovrsne animacije i zabavni sadržaji.

Dječiji sajam biće održan u organizaciji kompanije „RS Consulting and trade“ d.o.o. Banjaluka, pod pokroviteljstvom Grada Istočno Sarajevo i Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo, a partner sajma je Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo.

Organizatori i pokrovitelji pozivaju svu radoznalu  djecu da učestvuju na najvećem dječijem događaju u Istočnom Sarajevu u 2023. godini.

Svi zainteresovani dodatne informacije mogu da pronađu na sajtu www.djecijisajamrs.com, putem mejla kontakt@djecijiisajamrs.com ili Fejsbuk stranice –Dječiji sajam Istočno Sarajevo 2023, te kontaktom na brojeve telefona 065/ 176-213 i 065/882-036.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com