Sun. Feb 5, 2023
ћирилица /latinica

Zatvaranje ulica najavljeno u 12.00 ali saobraćaj već zabranjen

Izvor: Filter

Povodom obilježavanja Dana Republike Srpske, tokom priprema i svečanog defilea najavljene su privremene izmjene u odvijanju saobraćaja.

Na zahtjev Policijske uprave, a po odobrenju resornog odjeljenja Grada Istočno Sarajevo, utvrđen je raspored zatvaranja ulica o kome su građani već obaviješteni.

Za danas je bilo najavljeno zatvaranje od 12.00 časova, ali već i prije 11.00 vozači nisu mogli proći ulicama za koje je zatvaranje najavljeno.

Po rasporedu, zatvaranje bi danas trebalo trajati do 16.00 časova.

Podsjećamo, zabrana saobraćaja odnosi se ulicu Stefana Nemanje (od raskrsnice sa ulicom Vojvode Radomira Putnika pa do raskrsnice sa Dečanskom ulicom), dio te ulice od raskrsnice sa ulicom Stefana Nemanje do raskrsnice sa ulicom Prve sarajevske brigade, kao i na ulicu Prve sarajevske brigade (od raskrsnice sa Dečanskom ulicom do raskrsnice sa Spasovdanskom ulicom).

Izmjena se odnosi i na dio Spasovdanske ulice (od raskrsnice sa ulicom Prrve sarajevske brigade do raskrsnice sa ulicom Stefana Nemanje), te na dio ulice Vojvode Radomira Putnika (od raskrsnice sa ulicom Zmaj Jovina do raskrsnice sa Karađorđevom ulicom, naspram motela “Veljine”).

Filter 2019