Wed. Feb 8, 2023
ћирилица /latinica

Zapaljen mercedes, u požaru oštećena još tri automobila

Izvor: Filter

Iz PU Istočno Sarajevo saopšteno je da se preduzimaju sve neophodne mjere i radnje sa ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, a u vezi sa paljenjem automobila u ulici Jovana Dučića.

Podsjećamo, jutros oko 4.30 Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljeno je da u ulici Jovana Dučića, gori jedan putnički automobil.

Pripadnici Vatrogasne jedinice grada Istočno Sarajevo sanirali su požar u kojem su vatrom oštećena još tri vozila koja su se nalazila pored zapaljenog vozila.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

“Policijski službenici u prisustvu sudskog vještaka izvršili su uviđaj na licu mjesta i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu preduzimaju mjere i radnje na pronalsku izvršioca ovog krivičnog djela”, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Kako je ranije objavljeno, zapaljen je automobil marke mercedes ML, u vlasništvu Aleksandra Sladoja, odbornika u Skupštini Opštine Istočno Sarajevo, koji je nedavno napustio DNS.

Filter 2019