Thu. Jun 13, 2024
ћирилица /latinica

Bogat sadržaj za vikend u okviru “Snježne čarolije” na Palama

Izvor: Srna

U Olimpijskom parku na Palama za prestojeći vikend, osim besplatnog klizališta i ponuda u kućicama, biće organizovan bogat sadržaj za sve posjetioce u okviru manifestacije “Snježna čarolija”.

Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić izjavio je da je manifestacija počela 12. januara i da je ispunila sva očekivanja, te polako postaje tradicionalna.

On je naveo da će neki od sadržaja koje nisu uspjeli organizovati zbog loših vremenskih uslova naknadno biti organizovani u narednom periodu.

Za sutra od 10.00 časova planirano je postavljanje koša i radara koji mjeri jačinu šutiranja fudbalske lopte.

U nedjelju, 22. januara, program od 17.00 časova obuhvata crtanje po licu i balonsko modeliranje, video-aktivaciju, zimsku zumba žurku i igre bez granica.

Ikonić je naveo da je desetodnevna manifestacija “Snježna čarolija” uprkos lošim vremenskim uslovima okupila veliki broj klizača i posjetilaca.

“Klizalište je, prije svega, služilo najmlađim Paljanima kako bi im raspust učinilo ljepšim i sadržajnijim, ali i stranim turistima”, naveo je Ikonić.

Prema njegovim riječima, manifestacija koja se završava u nedjelju, 22. januara, organizovana je u okviru “Paljanske zime” s ciljem promovisanje turističkih, zabavnih i drugih potencijala i sadržaja koje nudi opština Pale, kao i privlačenja turista.

“Potrudili smo se da manifestaciju dodatno obogatimo. Mislim da smo to i uspjeli. Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo će sljedeće sezone manifestaciju dodatno obogatiti raznim sadržajima”, istakao je Ikonić.

On je naveo da se ovakve i slične manifestacije organizuju kako bi Pale i grad Istočno Sarajevo učinili što poželjnijom turističkom destinacijom, jer imaju mnogo toga da ponude.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com