Mon. Feb 6, 2023
ћирилица /latinica

U toku pripreme MUP-a Srpske za svečani defile u Istočnom Sarajevu

Foto: MUP Srpske

Izvor: RTRS

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom proslave 09. januara, Dana, Republike Srpske preduzima planske i pojačane mjere bezbjednosti u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti na području Republike Srpske kako bi se ovaj praznik proslavio mirno i bez incidenata, zaključeno je današnjem sastanku Štaba bezbjednosne akcije “Dan Republike Srpske 2023”.

Sastanku Štaba prisustvovao je i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan, kojeg je direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević, kao rukovodilac Štaba informisao o svim aktivnostima koje se preduzimaju sa bezbjednosnog aspekta, ali i o aktivnostima koje se preduzimaju u vezi sa organizacijom svečanog defilea MUP-a koji će se održati 9. januara u Istočnom Sarajevu.

Karan je naglasio da treba preduzeti sve bezbjednosne mjere i radnje kako bi planirani događaji u Banjaluci i Istočnom Sarajevu protekli mirno, te pozvao građane Republike Srpske da dođu u Istočno Sarajevo 9. januara i da svojim prisustvom uveličaju Dan Republike Srpske i sam svečani defile MUP-a Republike Srpske, saopštio je MUP.

Filter 2019