Sun. Feb 5, 2023
ћирилица /latinica

Ubijen muškarac u Banjaluci; Blokirani izlazi iz grada

Izvor: RTRS, Nezavisne novine

Na benzinskoj pumpi u banjalučkom naselju Borik, kod Tržnog centra Merkator, pronađeno je tijelo muškarca.ijelo muškarca pronašao je radnik pumpe, a na mjesto događaja izašli su policija i Hitna pomoć. Policija obezbjeđuje mjesto događaja i ne dozvoljava nikome da priđe.

Tijelo muškarca pronašao je radnik pumpe, a na mjesto događaja izašli su policija i Hitna pomoć. Policija obezbjeđuje mjesto događaja i ne dozvoljava nikome da priđe.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je mladić A.B. (28) nasmrt izboden.

Banjalučkoj Policijskoj upravi prijavljeno je večeras da se kod benzinske pumpe na Bulevaru srpske vojske u Banjaluci nalazi tijelo muškarca.

– Policijskoj upravi Banjaluka oko 19.40 sati prijavljeno je da se na benzinskoj pumpi nalazi lice koje ne daje znake života. Postupajući po prijavi službenici su izašli na mjesto događaja i pronašli muško lice koje ne daje znake života. Preduzimaju se sve mjere i radnje na utvrđivanju činjenica – potvrđeno je u PU Banjaluka

Policija preduzima sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti ove prijave, a takođe je i blokirala izlaze iz grada, a policijski službenici naoružana dugim cijevima pretresaju vozila u više naselja.

Filter 2019