Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /латиница

Филмска пљачка у Мостару: Украли возило, забили се у врата тржног центра и однијели сеф из мјењачнице

Извор: Глас Српске

Мостарска полиција трага за пљачкашима који су јутрос украли сеф из мјењачнице у Тржном центру „Бинго” у насељу Сутина у Мостару, потврђено је из МУП Херцеговачко-неретванског кантона.

Како је речено, заштитари „Флек Сикјурити” су јутрос у 4.30 пријавили провалу, пише Аваз.

Оштећена клизна врата

Изласком на лице мјеста, утврђено је да су оштећена двоја клизна врата на улазуџ, док на банкоматима није било трагова провале.

Утврђено је и да су се починиоци с лица мјеста удаљили аутомобилом “пасат” регистарских ознака Ђакова, Република Хрватска.

Међутим, недуго послије се дошло до сазнања да је из мјењачнице која се налази до улазних врата украден сеф у којем се налазила већа сума новца, а што је потврдио Људевит Марић, портпарол Управе полиције.

Возили у рикверц

Како сазнајемо, пљачкаши су претходно украли “пасат” с паркинга код Ђачког дома, а власник аутомобила је у четири сата то пријавио полицији.

Тим аутомобилом су се пљачкаши возећи у рикверц забили у улазна врата, након чега су се, према доступним информацијама, провукли до сефа и украли га. Аутомобил је пронађен у насељу Врапчићи, на локалитету каменолома.

У полицији подузимају све неопходне мјере и радње с циљем расвјетљавања ове пљачке.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com