Sun. Apr 14, 2024
ћирилица /latinica

U subotu Dan otvorenih vrata u Opštini Istočno Novo Sarajevo

Izvor: Filter

Opština Istočno Novo Sarajevo organizuje u subotu, 12. novembra, Dan otvorenih vrata. Građani mogu doći na razgovor bez najave u periodu od 08.00 do 11.00 časova.

“Za sve građane koji ne stižu radnim danima doći, ne znaju na koji način zakazati razgovor ili se ustručavaju posjetiti Opštinsku upravu, u subotu, 12. novembra organizujemo Dan otvorenih vrata, kada ćemo za razgovor biti dostupni ja i:- Zamjenik načelnika, Aleksandar Kostović,- Načelnik odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove, Aleksandra Milović,- Načelnik odjeljenja za opštu upravu, Vanja Kapor, – Načelnik odjeljenja za finansije, Slaviša Vlačo,- Načelnik odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti, Igor Đokanović i – Načelnik odjeljenja komunalne policije, Miloš Pandurević”, saopštio je načelnik Opštine Jovan Katić.

Iz Opštinske uprave poručiju da su uvijek otvoreni i dostupni za sve građane, ali i svjesni da nekad radna sedmica nije dovoljna da bi stigli razgovarati sa svima, zbog čega i organizuju ovaj dan.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com