Sun. Dec 4, 2022
ћирилица /latinica

Uz kartu sa Jahorine gratis skijanje u Sloveniji

Izvor: Srna

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić i potpredsjednik Udruženja slovenačkih žičara – GIZ Janez Janša potpisali su sporazum o sezonskim ski-kartama kako bi skijašima omogućili da po povoljnijim uslovima skijaju u olimpijskim centrima u Sloveniji i na Jahorini.

Ljevanić je na konferenciji za novinare u Ljubljani pojasnio da će ovim sporazumom svi ljubitelji skijanja i kupci sezonskog pasa za skijaške centre Mariborsko Pohorje, Rogla, Golte, Krvavec, Stari Vrh, Vogel, Kranjska Gora, Kanin i Cerkno moći da tri dana besplatno skijaju u Olimpijskom centru “Jahorina”.

On je naveo da ova jedinstvena ponuda važi i za sve skijaše OC “Jahorina” koji će imati priliku da ove zime iskuse adrenalinske momente na pomenutim skijaškim centrima u Sloveniji.

Potpisivanje sporazuma samo je još jedan od koraka ka ostvarenju vizije Ljevnaića “Jedan ski-pas za sve eks Ju ski-centre”, ali i, kako je rekao, odličan recept koji prepisuju od najpoznatijih ski-centara u Evropi i svijetu.

“Skijašima treba da ponudimo komfor koji im ovaj model garantuje.

Idejom kao što je ova spajamo ne samo ski-centre i ljude koji vole skijanje, nego učimo jedni od drugih, implementirajući nove ideje i projekte koji će svim našim posjetiocima pružiti magično zimovanje”, poručio je Ljevnaić. Potpredsjednik Udruženja slovenačkih žičara – GIZ Janez Janša izrazio je radost zbog sklapanja ove saradnje, koji će za slovenačke, ali i jahorinske skijaše biti veliki korak ka budućnosti.

“Siguran sam da će korisnici sezonskih skijaških karata skijaških centara Slovenije beskrajno uživati na Jahorini i da ćemo jahorinske skijaše prelijepo ugostiti na stazama naših skijališta”, istakao je Janša.

Osim potpisivanja ugovora, u Ljubljani je juče predstavljena i nova zimska sezona na Jahorini koja počinje od 1. decembra manifestacijom “Ski-opening Jahorina” u sklopu koje će uživati ne samo ljubitelji sjajnog noćnog provoda uz muzičke regionalne zvijezde već i ljubitelji fenomenalnog skijanja, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

“U čarolijama ovog zimskog sporta uživaće skijaši i borderi koji će svoje karte u pomenutom periodu kupiti po 50 odsto jeftinijoj cijeni, koja će se odnositi na sve poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četverodnevne ski-karte, kao i ski-karte za noćno skijanje, kupljene i iskorištene od 1. do 4. decembra”, navedeno je u saopštenju.

Kupovinom četverodnevne ski-karte tokom “Ski-openinga Jahorina” cijena ski-dana za skijaše iznosiće nešto više od 23 KM.

U saopštenju ističu da je jedan od razloga okupljanja bilo i predstavljanje jedinstvenog, luksuznog skijaškog časopisa “SkiJu”, koji je svojevrstan skijaški vodič za narednu zimsku sezonu. Časopis se nalazi na kioscima širom BiH, Srbije, Crne Gore i Slovenije i Hrvatske.

Filter 2019