Thu. Jun 13, 2024
ћирилица /latinica

Prof. dr Cvijanović: U planu uvođenje nove metode liječenja

Izvor: Filter

Prof. dr Vlado Cvijanović, specijalista grudne hirurgije, bio je prvi doktor u Srbiji koji je uveo minimalnu invazivnu dijagnostičku proceduru, koja je najsavremenija u bilo kom torokalno hirurškom centru.

Prof. dr Cvijanović u Bolnicu „Srbija“ dolazi kao spoljni saradnik protekle tri godine i konsultant je doktora Nenada Ždrala, specijaliste grudne hirurgije u Bolnici “Srbija”..

„Vjerujem u doktora Ždrala koji je obučen, školovan i koji je kapacitet za jednog kompletnog grudnog hirurga. Namjeravamo da uvedemo i u Bolnici „Srbija“ minimalnu invazivnu metodu čime bi bila zaokružena cjelina našeg operativnog angažmana“, istakao je prof. dr Cvijanović.

Prof. dr Vlado Cvijanović, povodom održanog simpozijuma u Bolnici “Srbija”, dodao je da je posebno srećan što je učestvovao na ovom naučnom skupu i dao svoj doprinos.

„Poziv za učešće na simpozijumu u organizaciji Bolnice „Srbija“ prihvatio sam sa radošću, jer mi je prošlogodišnji povodom stogodišnjice Bolnice ostao u prelijepom sjećanju. Lijepo se osjećam kao dio ljudi koji doprinose razvoju ove ustanove“, naglasio je prof. dr Cvijanović.

„Dolazim sa entuzijazmom i velikom podrškom rukovodećeg kadra ove bolnice. Zaista sam ovdje doživio mnogo lijepih trenutaka i elan koji nas ne napušta je vrijedan poštovanja“, zaključio je prof. dr Cvijanović, navode iz Bolnice “Srbija”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com