Mon. Feb 6, 2023
ћирилица /latinica

Predstava “Teško je reći zbogom” u nedjelju u Kulturnom centru

Izvor: Filter

U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo u nedjelju, 4. decembra biće odigrana predstava “Teško je reći zbogom”.

Ova predstava je gostovala u više od 50 gradova Srbije, regiona i Evrope a imala je i nekoliko izvođenja u Zvezdara teatru i Operi i teatru Madlenijanum.

Predstava je urađena po tekstu čuvenog Mire Gavrana a naslovne uloge tumače Nevena Vukes, Ivan Mihailović i Dragana Dabović, poznati glumci iz serija “Cvat lipe na Balkanu”, “Vojna akademija”, “Bićemo prvaci sveta”, “Južni vetar”, “Na granici”, “Švindleri”, “Balkanska međa”, “Kolo sreće”.

Osim velikog platna jednako uspješni su i u pozorištu pa tako iza sebe imaju brojne uloge na scenama Ateljea 212, Beogradskog dramskog pozorišta, Zvezdara teatra i drugih.

Režiju je uradila Marija Lipkovski , autor originalne muzike je poznati muzičar Marko Louis i produkcija Teatar Vihor Beograd.

“Teško je reći zbogom” govori o neobičnom bračnom trouglu a žanrovski je na granici između komedije i melodrame. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta “žrtva” i “progonitelj” zamijeniće mjesta, “istine” će postati “laži” a “laži” će postati “istine”. Ako su muško – ženski odnosi najvažniji za ljudsku sreću i nesreću – onda će gledaoci u ovoj predstavi istinski uživati.

Predstava počinje u 19.00 časova.

Ulaznice po cijeni od 15 KM su u prodaji od danas u periodu od 12.00 do 19.00 časova.


Filter 2019