Mon. May 27, 2024
ћирилица /latinica

Luka Bojović deportovan u Beograd

Foto: Kurir

Izvor: Novosti, Tanjug

Luka Bojović poslije 10 godina stigao je u Beograd iz Španije.

Protiv Bojovića se u Srbiji ne vodi nijedan sudski postupak, niti ima potjernicu. Praktično, po dolasku on je za domaće pravosudne organe slobodan čovjek.

Advokat Borivoje Borović, nekadašnji Bojovićev branilac, rekao je za Tanjug da je Luka Bojović prošao proceduru identifikacije na aerodromu.

Borović navodi i da je Bojoviću sve sređeno što se tiče dokumenata, kao i da je napustio aerodrom i otišao kući.

Obavio je razgovor sa policijom, odnosno prošao proceduru identifikacije, rekao je advokat Borović koji nije želeo da iznosi druge detalje.Bojović je uhapšen u Valensiji tako što je praćena njegova supruga. U Španiji je 2014. godine osuđen na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, ali mu se u kaznu računaju i prethodne dvije godine, koje je proveo u pritvoru.

Bojović je uhapšen u Valensiji 2012. tako što je praćena njegova supruga. U Španiji je 2014. godine osuđen na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, ali mu se u kaznu računaju i prethodne dvije godine, koje je proveo u pritvoru.

Za falsifikovanje isprava izrečeno mu je tri godine zatvora, za zločinačko udruživanje pet, a za posjedovanje oružja deset godina robije, prenose Novosti.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com