Mon. May 27, 2024
ћирилица /latinica

Kažnjen bahati vozač koji je snimljen na putu Sarajevo-Trnovo (VIDEO)

Izvor: FILTER

Portal crna-hronika.info objavio je juče snimak na kome se vidi da je jedan vozač napravio ozbiljne prekršaje ugrozivši svoj i živote ostalih vozača.

Snimak je napravljen na magistralnom putu Sarajevo-Trnovo, a pomenuti vozač kretao se iz smjera Trnova. Prekršaji su zabilježeni u blizini mosta u Vojkovićima.

Kao što se vidi na snimku, vozač traktora se uključuje na navedeni put te pravi kolonu vozila iza sebe. Nesavjesni vozač sivog putničkog motornog vozila marke Golf 5 počeo je preticati kolonu vozila, te zamalo udario u putnočko vozilo marke Golf 2 koji je počeo preticati drugo vozilo. Nakon nekoliko sekundi, vozač Golf-a 5 je pokušao izvršiti preticanje vozila na raskrnici ali nije uspio. Zatim je izvršio preticanje na punoj liniji, te uletio u “makaze” sa putničkim vozilom marke Škoda koja je dolazila iz suprotnog smjera.

Brza reakcija Policijske uprave Istočno Sarajevo

Obratili smo se Policijskoj upravi Istočno Sarajevo sa pitanjem može li policija sankcionisati ovakvu vožnju i dobili odgovor da je vozač Golf-a 5 već kažnjen.

Kako su za portal Filter potvrdili iz PU Istočno Sarajevo, prekršaji su zabilježeni kamerama koje su dio sestema video nadzora MUP-a Republike Srpske.

“Policijski službenici su uvidom u video nadzor 13. novembra konstatovali prekršaj na magistralnom putu M1-111 u Ravnogorskoj ulici u mjestu Vojkovići, opština Istočna Ilidža. U pitanju je prekršaj “Preticanje u nepreglednoj krivini” od strane putničkog automobila Golf 5″, rekli su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo u izjavi za portal Filter.

Vlasnik automobila je osoba inicijala A.K iz Hadžića, a prekršajni nalog poslat je putem pošte.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com