Sat. Apr 20, 2024
ћирилица /latinica

“I ti odlučuješ”- otvoren novi poziv za 2023. godinu

Izvor: Filter

Krajem 2021. godine Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo pokrenula je inicijativu pod nazivom “I ti odlučuješ”, putem koje su željeli omogućiti građanima da daju svoje prijedloge i sugestije za radove u ovoj opštini. Cilj je bio kvalitetno planiranja raspodjele budžetskih sredstava za 2022. godinu i planiranja realizacije projekata koji su neophodni u ovoj lokalnoj zajednici.

Pristiglo je 30 prijedloga, a objavljen je izvještaj o realizaciji, gdje je vidljivo da je 60% prijedloga već realizovano ili je u toku realizacija, a ostalih 40% će biti razmotreno i/ili planirano u narednim godinama, u skladu sa složenosti realizacije.

“Da bismo nastavili praksu koja se pokazala odličnom, otvaramo novi poziv za 2023. godinu! Rasvjeta, kanalizacija, uređenje i/ili sanacija saobraćajnica, ozelenjavanje, izgradnja igrališta, parkova, postavljanje mobilijara ili drugi konkretni projekti koji mogu doprinijeti kvalitetu života u naselju u kojem živite su dobrodošli i ohrabrujemo vas da ih dostavite”, saopštili su iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Prijedlozi, koji sadrže detaljne podatke o ideji, lokaciji i neophodnim koracima mogu se dostaviti na Protokol Opštine, putem pošte ili na adresu elektronske pošte info@opstinains.net sa naznakom “I ti odlučuješ!” najkasnije do 11. novembra 2022. godine do 15 časova.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com