Wed. Nov 30, 2022
ћирилица /latinica

Zdravlje prije svega: „CENTRALMED” nudi različite laboratorijske analize

Izvor: FILTER

Preventivne ili dijagnostičke laboratorijske analize? Vi birate a u „CENTRALMED” laboratoriji nude nekoliko paketa analiza u zavisnosti od uzrasta, pola i stanja organizma.

Laboratorija se nalazi u Istočnom Novom Sarajevu, u ulici Prve sarajevske brigade, broj 10. U prostoru koji je opremljen najsavremenijom opremom za sve vrste laboratorijskih analiza, dočekaće vas stručno i ljubazno osoblje.

U ponudi su paketi za trudnice i djecu, hormoni štitne žlijezde, kompletna krvna slika, pregled urina ali i posebno kreirani paketi.

Postoje okolnosti u kojima niste u mogućnosti doći u laboratoriju, a želite provjeriti stanje organizma. Stoga je u „CENTRALMED” laboratoriji dodatna usluga besplatan dolazak na adresu od ponedjeljka do subote.

„ CENTRALMED” laboratorija je partner programa pogodnosti za penzionere sa mjestom prebivališta na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo. To znači da svi korisnici seniorske kartice ovdje imaju popust od 15 % na sve laboratorijske usluge, te besplatno mjerenje šećera u krvi.

Bez čekanja i prethodnog zakazivanja posjetite poslovnice „CENTRALMED” laboratorije i brinite o svom zdravlju.

POSLOVNICA PALE
Mladena Todorovića 12
+387 65 024 402
info@centralmed.info

POSLOVNICA ISTOČNO SARAJEVO
Prve sarajevske brigade 10
+387 65 330 230
lab@centralmed.info

O cijenama, trenutnim akcijama i svim uslugama možete se informisati i na društvenim mrežama instargam i fejsbuk.

Instargam: centralmed_laboratorija
Fejsbuk: ZU Centralmed

Filter 2019