Sat. Apr 20, 2024
ћирилица /latinica

Dogovorena saradnja sa doktorima iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske

Izvor: Filter

Rukovodstvo Bolnice „Srbija“ dogovorilo je saradnju sa Univerzitetskim kliničkim centrom Banja Luka o dolasku doktora iz konzervativnih grana medicine, gastroenterologije, kardiologije, reumatologije i nefrologije.

“Ovo je još jedan dokaz da JZU Bolnica „Srbija“ Istočno Sarajevo kontinuirano radi na unapređenju kvaliteta svojih usluga, a sve u svrhu zadovoljstva naših pacijenata”, saopšteno je iz Bolnice.

S obzirom na to da postoji veliko interesovanje i potreba za uslugama iz oblasti gastroenterologije, saradnja je dogovorena sa dr Pavlom Arambašićem, dr Renatom Tamburić i dr Mladenom Đurđevićem, koji su supspecijalisti gastroenterologije sa hepatologijom.

Doktori će u Bolnicu “Srbija” dolaziti dva puta mjesečno.

Dr Arambašić je zaposlen od 3. januara 2012. godine u UKC Republike Srpske na Klinici za unutrašnje bolesti, Odjeljenje gastroenterologije sa hepatologijom.

Specijalizacija iz gastroenterologije sa hepatologijom dodjeljenja mu je 2014. godine, koju je uspješno završio položenim supspecijalističkim ispitom 2020. godine.

Dr Tamburić zaposlena je u UKC Republike Srpske od 2012. godine.

Specijalizaciju iz interne medicine završila je 2017. godine, a supspecijalizaciju iz gastroenterologije sa hepatologijom 2019. godine.

Dr Đurđević je od 11. juna 2012. godine zaposlen u UKC Republike Srpske i raspoređen kao doktor medicine na Klinici za unutrašnje bolesti, Odjeljenje gastroenterologije i hepatologije.

Supspecijalistički ispit iz gastroenterologije sa hepatologijom položio je 2020. godine.

Dr Arambašić, Tamburić i Đurđević aktivno su učestvovali na većini kongresa i simpozija gastroenterologa i hepatologa, kao i škola endoskopije, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Svakodnevno u svom radu izvode sve rutinske metode u gastroenterološkoj i hepatološkoj dijagnostici, ultrasonografija abdomena, ezofagogastroduodenoskopija i kolonoskopija, kao i visokospecijalizovane interventne endoskopske procedure.

Dr Arambašić i dr Tamburić dolaze u Bolnicu “Srbija” 25. novembra gdje će obavljati konstultativne i ambulantne preglede pacijenata, gastroskopije i kolonoskopije.

O terminu pregleda, pacijenti će biti naknadno obavješteni.

Pacijenti preglede mogu zakazati na broj telefona 057/325-300-lokal 399 i 409 i 057/325-340 sa naglaskom da se zakazuju kod dr Arambašića i dr Tamburić.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com