Wed. Nov 30, 2022
ћирилица /latinica

Ponovo radi Slavija Info!

Izvor: Filter

Na oduševljenje navijača Slavije, kao i sportskih kolektiva plavo-bijele porodice, sa radom je ponovo počeo Slavija Info, medij koji informiše slavijaše o rezultatima najomiljenijeg im tima.

Slavija Info je počeo sa radom 27. aprila 2010. godine, da bi iz finansijskih razloga prestao sa radom u maju 2015. godine. Prije dva mjeseca grupa zaljubljenika u Slaviju je ponovo oživjela stranicu i pojačala Slavija info tim.

Krenulo se od početka, sa još većim žarom. Ponovo se čitaju izvještaji i najave utakmica. Sportisti Slavije su ponovo u medijskom nebu, predstvljeni na način kako se to u najozbiljnim klubovima Evrope radi. Svaki događaj je propraćen kvalitetnom grafikom i foto galerijom. Momci koji vode Slavija Info sve rade iz čiste ljubavi, što daje posebnu draž ovoj stranici.

Osim trenutnih događaja, pažnja će se posvetiti i slavnoj prošlosti kluba, u rubrici Slavija info vremeplov, u kojoj će se predstaviti istorija kluba. Ovo je posebno bitno, jer najmlađi stanovnici našeg grada moraju da upoznaju istoriju kluba koji je najstariji u Republici Srpskoj.

Slavija info tim je skup prve generacije Sokolova, koji imaju u planu i navijačku prezentaciju kluba kroz suvenire i razna druga predstavljanja.

Oprema sa kojom trenutno raspolažu ovi entuzijasti je oskudna, mada i sa njom rade fantastične stvari. U planu je pokretanje velike akcije kupovine profesionalnog foto-aparata, za početak, od kojeg bi najviše koristi imali sami sportisti. Nadaju se da će naići na razumjevanje kako opštinskih i gradske vlasti, tako i privatnih preduzetnika, kroz partnerstvo i reklamiranje na Slavija Infu.

Filter 2019