Wed. Nov 30, 2022
ћирилица /latinica

Dr Ždrale na edukaciji iz oblasti grudne hirurgije

Izvor: Filter

Ljekar Bolnice “Srbija“, specijalista grudne hirurgije dr Nenad Ždrale bio je polaznik ” 6th Basel workshop on current concepts of chest wall stabilization and reconstruction ”.

“Na edukaciji u trajanju od tri dana govorilo se o savremenim metodama u liječenju traume grudnog koša, rekonstrukciji zida grudnog koša kod onkoloških pacijenata nakon liječenja, različitim tehnikama fiksacije i osteosinteze“, rekao je dr Ždrale.

On je dodao je da je ova edukacija, kojoj je prisustvovao veliki broj stručnjaka i učesnika iz cijelog svijeta, jedna od najznačajnijih iz oblasti grudne hirurgije i da je naročito važno da se prate aktuelne i savremene metode u liječenju.

“Bolnica “Srbija“ posjeduje svu opremu koja je potrebna da bi Odsjek grudne hirurgije mogao da funkcioniše i drago mi je što ću stečena znanja i vještine moći primjenjivati u liječenju naših pacijenata“, poručio je Ždrale.

Bolnica “Srbija“ kontinuirano radi na edukaciji svog medicinskog kadra kako bi unaprijedili svoje usluge i stanovnicima Sarajevsko-romanijske regije pružili što bolju zdravstvenu zaštitu.

Filter 2019