Wed. Sep 28, 2022
ћирилица /latinica

Ćosić: SNSD pokazao kako se gradi lokalna zajednica u korist svih

Foto: Foto Vaske

Izvor: Srna

Nosilac liste kandidata SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice osam Ljubiša Ćosić istakao je da je SNSD djelima i rezultataima pokazao kako se gradi lokalna zajednica, kako se sarađuje sa Vladom Republike Srpske i vlada u korist svih građana.

“Ne u korist članova SNSD-a i onih koji vole SNSD, već u korist svih građana. To su ljudi ovdje prepoznali”, rekao je Ćosić novinarima u Istočnom Novom Sarajevu prilikom početka predizborne kampanje za opšte izbore zakazane za 2. oktobar.

On je istakao da su razvoj ove lokalne zajednice zaslužni Milorad Dodik, koji je na ovim izborima kandidat za predsjednika Republike Srpske i Željka Cvijanović, koja je kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Sigurni smo da će narod u Istočnom Sarajevu to prepoznati, da će oni dobiti podršku naroda i da će ostvariti potpunu pobjedu 2. oktobra”, rekao je Ćosić.

Foto: Foto Vaske

Kandidat SNSD-a iz Izborne jedinice osam za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nataša Kulašinac rekla je da je ponosna na sve što je SNSD uradio u protekloj deceniji u ovoj lokalnoj zajednici.

“Opština Istočno Novo Sarajevo, zajedno sa gradom Istočno Sarajevo, ulaže velike napore da ovo postane reprezentativna lokalna zajednica. Ovo je, trenutno, najviše gardilište u Republici Srpskoj”, rekla je Kulašinčeva.

Ona je posebno izrazila zadovoljstvo zbog pozitivnog prirodnog priraštaja na području opštine Istočno Novo Sarajevo.

“U ovom trenutku imamo izgradnju vrtića, osnovne škole, pozorišta, rektorata… Činimo sve da poboljšamo uslove života”, rekla je ona.

Kulašinčeva je poručila da je na građanima da li će izabrati put razvoja i napretka ili stagnacije i bezidejnosti.

Predsjednik opštinskog izbornog štaba SNSD-a Jovan Katić rekao je da će ova politička partija voditi umjerenu kampanju, bez laži i napadanja, što očekuju i od ostalih političkih aktera.

“Idemo po još jednu apsolutnu pobjedu na izborima. Svi rezultati koji su iza nas daju nam vjeru u to da možemo dobiti apsolutnu podršku. Naša ambicija nije samo pobjeda, nego i najbolji rezultat u Republici Srpskoj i mi smo uvjereni da sa narodom Istočnog Sarajeva to možemo i ostvariti”, poručio je Katić.

Filter 2019