Sun. Nov 27, 2022
ћирилица /latinica

Čubrilović: Vidljiv razvoj Pala

Izvor: Srna

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas da je opština Pale lokalna zajednica koja se vidljivo razvija, te istakao da je tome doprinijela i dobra saradnja republičkih i opštinskih organa.
On kaže da je zadovoljstvo doći u posjetu opštini Pale gdje je stanje sređeno, a opštinsko rukovodstvo zna šta su ciljevi i obaveze.

“Ovde skupština i rukovodstvo funkcioniše na primjeren način gdje bi i drugi mogli da se ugledaju u tu kompaktnost unutar skupštinskih struktura. Saradnja sa Vladom Republike Srpske sa Narodnom skupštinom Srpske uvijek daje pozitivne efekte”, izjavio je Čubrilović novinarima na Palama nakon sastanka sa načelnikom ove opštine Boškom Jugović.

Čubrilović je istakao da su tokom sastanka razmatrana i aktuelna pitanja.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je sa Čubrilovićem razgovarao o zakonodavni pitanjima, te sastanak ocijenio kao konstruktivan.

“Danas smo razgovarali o zakonodavnim pitanjima, odnosno o načinu na koji radi Skupština opštine Pale, o odnosu paljanske Skupštine sa Narodnom skupštinom Srpske, ali i o zakonima koji su doneseni u prethodnom periodu i o svemu onome što nas očekuje prije i poslije izbora”, izjavio je Jugović novinarima.

Sastanku su, osim Čubrilovića i Jugovića, prisustvovali i zamjenik načelnika opštine Pale Srđan Butulija i predsjednik Skupštine opštine Pale Damjan Škipina.

Filter 2019