Sun. Oct 2, 2022
ћирилица /latinica

Nele i Stefan Milenković u subotu na Jahorini

Izvor: Srna

Nele Karajlić i Stefan Milenković izvešće u subotu, 17. septembra, muzički spektakl “Rok el klasiko” na Jahorini, najavili su organizatori.
Portparol Olimpijskog centra “Jahorina” Sanja Ćeremidžić pozvala je sve da u subotu, 17. septembra, uživaju u muzičkom, scenskom i umjetničkom spektaklu kojim će simbolično biti zaokruženi svi uspjesi ovog centra koji su ovoga ljeta izuzetno zapaženi.

Ona je na konferenciji za novinare na Jahorini rekla da su karte u prodaji i iznose 35 KM za obične i 65 KM za VIP, koje je moguće kupiti u sistemu “kupikartu.ba” i na više od 300 njihovih prodajnih mjesta.

“Cijena karte obuhvata i vožnju gondolom, a na dan koncerta karte se mogu kupiti i na prodajnom mjestu Poljice na Jahorini”, istakla je Ćeremidžićeva.

Kada je riječ o planinskom ljetnom turizmu, Jahorina svojom najsadržajnijom ponudom do sada, sigurno predstavlja destinaciju broj jedan u Jugoistočnoj Evropi, navodi Ćeremidžićeva i ističe da su tome doprinijele neprikosnovene atrakcije za posjetioce svih uzrasta.

Prema njenim riječima, Jahorina svaki dan bilježi pet puta veći promet nego prošle ljetnje sezone.

Ćeremidžićeva naglašava da će se od 15. do 18. septembra obilježiti posljednji promo period sa popustom od 30 odsto na sve ljetnje sadržaje, dok će u oktobru biti održana digitalna konferencija uz najeminentnija imena iz svijeta digitalnih tehnologija i skijanja.

Ona poručuje da će oktobar obilježiti i pretoprodaja ski-karata sa akcijskim cijenama, ali i pripremni radovi za novu zimsku sezonu.

Muzički umjetnik Nele Karajlić kaže da se ideja o nastupu na Jahorini rodila prije par godina i najavljuje da će zajedno sa Stefanom publici predstaviti jedan veoma zanimljiv eksperiment.

“To je jedan novi hibrid dva različita muzička žanra, rok muzike i klasike, koji se pokazao izuzetno uspješnim na svim nastupima do sada. Prvobitna ideja je bila da nastup bude na otvorenom, na samom vrhu planine, ali zbog nepredvidivosti vremenskih uslova, svirku ćemo održati u Olimpijskom baru”, izjavio je Karajlić i dodao da će napraviti sjajnu amtosferu.

Muzički spektakl biće održan na vrhu Jahorine, na 1.870 metara nadmorske visine, sa početkom u 20.00 časova.

Filter 2019