Wed. Sep 28, 2022
ћирилица /latinica

Istočni Stari Grad: Po 200 KM za sve učenike do petog razreda osnovne škole

Izvor: Srna

Opština Istočni Stari Grad uručila je po 200 KM svakom učeniku od prvog do petog razreda osnovne škole sa područja ove lokalne zajednice, kao i prigodne poklone.

U područnim odjeljenjima na Hreši i Vučijoj Luci u kojima se nastava odvija do petog razreda osnovne škole, juče je počela nastava za djecu iz Istočnog Starog Grada, a u obje škole upriličen je svečani doček za prvačiće i učenike starijih razreda.

Svčanom obilježavanju početka školske godine prisustvovali su predsjednik Skupštine opštine Vladimir Cincar i zamjenik načelnika opštine Malko Koroman, koji je đacima, nastavnom osoblju i roditeljima poželio srećan i uspješan početak nove školske godine, ističući da opštinska administracija sa rukovodstvom stoji na raspolaganju za pomoć i u narednom periodu.

Načelnik opštine Bojo Gašanović je povodom početka školske godine uputio čestitke svim đacima iz Istočnog Starog Grada sa akcentom na namlađe koji pohađaju školu u područnim odjeljenjima, saopšteno je iz ove opštine.

„Iz godine u godinu se borimo da obezbijedimo uslove za život mladih ljudi u našoj opštini, posebno da nam rade škole uprkos smanjenom broju djece. Velika je radost svih nas svakog 1. septembra kada u školske klupe sjednu prvačići, zato imamo i obavezu da djeci i roditeljima pomognemo kada imamo priliku“, poručio je Gašanović.

Filter 2019