Wed. Sep 28, 2022
ћирилица /latinica

DEMOS Pale očekuje poslanika iz ove regije u NS RS

Opštinski odbor Demokratskog saveza – DEMOS Pale danas je šetnjom i druženjem kandidata na predstojećim izborima sa sugrađanima simbolično obilježio početak predizborne kampanje, saopšteno je iz OO DEMOS-a Pale.

Nosilac liste kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu 8 Aco Stanišić istakao je da je Demokratski savez – DEMOS u petak u Banjoj Luci ozvaničio početak predizborne kampanje, te da je sa tog skupa poručeno da DEMOS u oktobru očekuje osvajanje minimalno šest poslaničkih mandata, od kojih je jedan sigurno iz Sarajevsko-romanijske regije.

On je dodao da je
Demokratski savez – DEMOS pred građane izašao sa jasnom političkom platformom, spreman da ponudi konkretne prijedloge i rješenja, čemu u prilog govore i dosadašnji rezultati rada izabranih i imenovanih kadrova ove stranke.

Dejan Kojić, predsjednik Opštinskog odbora Demokratskog saveza – DEMOS Pale i jedan od kandidata za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekao je da je današnje okupljanje samo simboličan čin i da za DEMOS kampanja ne traje samo mjesec dana, već je ona kontinuirani proces kroz koji kadrovi ove stranke svakodnevno, 365 dana u godini, razgovaraju, žive i rade sa svojim sugrađanima i za njih.

Kojić je dodao da je ovaj predizborni mjesec samo prilika za kratku retrospektivu svega urađenog u proteklim mjesecima i godinama, ističući da vjeruje da građani Pala i regije jako dobro znaju ko je ko i ko kako radi na ovim prostorima i da će baš na temelju toga DEMOS nakon 02. oktobra imati svog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz ove regije.

Filter 2019