Wed. Aug 10, 2022
ћирилица /latinica

Promjenjen Pravilnik o raspodjeli sredstava za podršku pronatalitetnoj politici

Izvor: Filter

Na osnovu Pravilnika o raspodjeli sredstava za podršku pronatalitetnoj politici Opštine Istočna Ilidža broj 01-023-57/21 1. jula 2022. godine raspisan je Javni poziv za sufinansiranje sredstava za nabavku jednog kompleta udžbenika za porodice sa troje ili više djece, samohrane roditelje i socijalno ugrožene porodice, koji je otvoren do 15. avgusta 2022. godine.

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo Odluku o dodjeli besplatnih udžbenika za porodice sa troje i više djece, tako da će Opština Istočna Ilidža nabavke udžbenika za navedenu kategoriju sufinansirati nabavku školskog pribora.

“Zbog navedene Odluke Ministarstva prosvjete i kulture o dodjeli besplatnih udžbenika za porodice sa troje ili više djece, došlo je do promjene Pravilnika o raspodjeli sredstava za podršku pronatalitetnoj politici Opštine Istočna Ilidža te obavještavamo javnost da će Opština sufinansirati nabavku školskog pribora za porodice sa troje i više djece po novom Pravilniku o raspodjeli sredstava za podršku pronatalitetnoj politici”, saopštili su iz Opštine.

Opština Istočna Ilidža će sufinansirati nabavku udžbenika za školsku 2022/2023. godinu za socijalno ugrožene porodice i samohrane roditelje, u skladu sa Javnim pozivom objavljenim 1. jula 2022. godine.

Javni poziv je otvoren do 15. avgusta i iz opštine Istočna Ilidža pozivaju sve koji nisu predali dokumentaciju da to učine u predviđenom roku.

Filter 2019