Thu. Sep 29, 2022
ћирилица /latinica

Istočna Ilidža: Javni poziv za sufinansiranje porodica sa četvoro i više djece

Izvor: Filter

Opština Istočna Ilidža objavila je javni poziv za sufinansiranje porodica sa četvoro i više djece. Poziv se odnosi na porodice koje imaju prebivalište na području ove opštine.

Prilikom prijave potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

– Dokaz o broju članova domaćinstva (kućna lista);

– Uvjerenje o prebivalištu za roditelje i punoljetne članove domaćinstva (CIPS);

– Izvod iz matične knjige rođenih za svako maloljetno dijete;

– Potvrda o ličnim primanjima svih zaposlenih članova domaćinstva;

– Potvrda sa biroa, ako lice nije u radnom odnosu;

– Borački status;

– Potvrda za maloljetnu djecu i djecu koja se školuju (studiraju) mlađu od 27 godina;

– Roditelji koji su u prethodnom periodu ostvarili pravo na sufinansiranje porodica sa četvoro i više djece, potrebno je samo da dostave uvjerenje o prebivalištu (CIPS) kao dokaz da nisu mijenjali mjesto prebivališta.

Prijava na javni poziv podnosi se na propisanom obrascu koji se može preuzeti u kancelariji br. 4, u zgradi opštine Istočna Ilidža, ulica Vojvode Radomira Putnika br. 2. ili na web stranici Opštine www.istocnailidza.net .

Prijave sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti lično u prijemnoj kancelariji (matični ured) opštinske uprave svakim radnim danom od ponedjeljka do petka, u periodu od 7.30 do 15.00 časova, ili poštom na adresu: Opština Istočna Ilidža, Vojvode Radomira Putnika br. 2, 71123 Istočna Ilidža, sa naznakom: Komisiji za sufinansiranje porodica sa četvero i više djece (potrebnu dokumentaciju predavati u zatvorenoj koverti).

Potpisivanje ugovora sa aplikantima koji budu ispunjavali potrebne uslove vršiće se naknadno po objavljivanju konačne rang liste, a važiće od 1. 9. 2022. godine.

“Rok za podnošenje prijave iznosi 15 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli odnosno zvaničnoj internet stranici opštine. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati”, saopšteno je iz opštine Istočna Ilidža.

Zahtjev za sufinansiranje porodica sa četvoro i više djece može se preuzeti OVDJE.


Filter 2019