Wed. Aug 10, 2022
ћирилица /latinica

Uređeno kupalište kaljinski Buk

Izvor: Filter

Jedino sokolačko kupalište “Buk” od danas je, zahvaljujući mladim članovima DEMOS-a, destinacija na kojoj će lokalni stanovnici, ali i turisti, pronaći spas od visokih ljetnih temperatura.

Članovi Aktiva, predvođeni zamjenikom gradonačelnika Istočnog Sarajeva Slobodanom Amovićem, organizovali su akciju čišćenja i uređivanja kupališta i plaže namjenjene za odmor i rekreaciju, koja će biti dostupna svim građanima prema njihovim potrebama.

U sklopu akcije je očišćen prilaz kao i samo korito rijeke, nasut pijesak i uređen kompletan teren oko kupališta.

“Ovo je prvi korak mladih DEMOS-a kada je riječ o uređenju našeg grada, te u narednom periodu možete očekivati razne sadržaje koji će se održavati upravo na  kupalištu kaljinski “Buk”. Sigurni smo da će kupalište “Buk” postati jedna od omiljenih destinacija Sokočana i njihovih gostiju ovog ljeta, a za posljednji vikend u julu (30 – 31.) najavljujemo zanimljiv program. Naime, DEMOS organizuje takmičenje u skokovima u vodu i edukaciju za  mlade i djecu u ronjenju i zaronima, za šta ćemo obezbijediti stručnu i tehničku pomoć instruktora ronjenja, a biće organizovane i dnevne žurke”, saopšteno je iz OO DEMOS-a Sokolac.

Filter 2019