Sat. Aug 20, 2022
ћирилица /latinica

Edukacija o ronjenju i takmičenje u skokovima u vodu na kaljinskom Buku

Izvor: Filter

Aktiv mladih DEMOS-a Sokolac poziva sve sugrađane i ostale zainteresovane 30. i 31. jula na kupalište “Buk” na edukaciju o ronjenju i takmičenje u skokovima u vodu.

“Rijeka Kaljina je testirana od strane profesionalnih ronilaca, i utvrđeno je da postoje svi potrebni uslovi da se na jedinom kupalištu u Sokocu mogu održati događaji tog tipa. Shodno tome omladina DEMOS-a organizuje manifestaciju koja do sada nije viđena na našim prostorima”, saopšteno je iz OO DEMOS-a Sokolac.

Pod budnim okom instruktora ronjenja, nakon održanog stručnog predavanja biće obavljena obuka zainteresovanih kandidata, nakon čega će biti omogućeni zaroni sa obezbijeđenom cjelokupnom sigurnom i profesionalnom opremom uz pratnju sertifikovanog instruktora ronjenja. 

Takodje, zainteresovani mogu učestvovati i u organizovanim skokovima koji će se održati 30. jula. 

Prijave će se vršiti na licu mjesta (kotizacija je besplatna)  i za prva tri mjesta biće dodjeljene nagrade i priznanja. 


Za najbolji skok biće dodijeljen pehar i nagrada od 300 KM, za drugo pehar i 200 KM, dok će za treće mjesto uz pehar biti uručeno 100 KM. 

“Oba dana program počinje u 10.00 časova i na vama je da ponesete samo dobru volju, a Aktiv mladih DEMOS-a Sokolac vam garantuje dobar edukativni, kao i zbavni program koji će biti propraćen dnevnim žurkama”, dodaje se u saopštenju.

Podsjećamo, prethodni vikend u organizaciji Aktiva mladih DEMOS-a  Sokolac, uređeno je cjelokupno kupalište “Buk” čime su stvoreni svi uslovi da postane jedna od najpoželjnijih lokacija u regiji u ljetnjem periodu.

Filter 2019