Sat. Jun 25, 2022
ћирилица /latinica

Radnici Bolnice “Srbija” pružili podršku ministru Šeraniću

Izvor: Filter

Radnici Bolnice „Srbija“ danas su petominutnom obustavom rada pružili podršku ministru zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alenu Šeraniću povodom nepravedno uvedenih sankcija.

“Naša zdravstvena ustanova uvijek je imala potpunu podršku i odličnu saradnju sa ministrom Šeranićem. Za sve vrijeme svog ministarskog mandata nastojao je da otkloni probleme zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj, pa su tako rješavani i problemi iz ranijeg perioda u svim ustanovama, pa i u Bolnici “Srbija””, saopšteno je iz ove ustanove.

Rukovodilac Odsjeka za ORL i CFH i predsjednik Društva doktora medicine Republike Srpske, podružnice Istočno Sarajevo, dr Đorđe Pejić istakao je da je skup iniciran na prijedlog predsjednika Društva doktora Republike Srpske s ciljem podrške ministru zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alenu Šeraniću.

“Podršku je dao veliki broj radnika Bolnice “Srbija” petominutnim prekidom rada. U momentu pružanja podrške nijednog momenta nije bio ugrožen nijedan pacijent u bolnici, i na Odjeljenjima je ostalo neophodno osoblje za brigu o njima”, naglasio je dr Pejić.

Za vrijeme pandemije virusa korona, ministar Šeranić istakao se kao jedan od vrhunskih profesionalaca u svom poslu, pokazavši ogromnu posvećenost i izuzetne rezultate u načinu organizacije rada zdravstvenih ustanova Republike Srpske, podsjećaju iz Bolnice.

Filter 2019