Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /latinica

Predsjedništvo SDS-a odlučilo, Šarović kandidat

Izvor: Bijeljina danas

Predsjedništvo SDS-a uoči sjednice Glavnog odbora ove stranke koja se održava u četvrtak predložiće Mirka Šarovića, lidera ove stranke, za kandidata za člana Predsjedištva BiH.

Kako prenose Nezavisne, ovo je juče dogovoreno na sjednici Predsjedništva SDS-a, mada postoji mogućnost i da na samoj sjednici bude kandidovan još neko, što je ipak malo vjerovatno s obzirom da je Milan Miličević zvanično odustao od kandidature iako je bilo pokušaja na samoj sjednici Predsjedništva SDS-a da se vrati u trku.

Osim toga, SDS će u četvrtak potvrditi i izborne liste, a kako “Nezavisne” nezvanično saznaju još uvijek nije dogovoren nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske za izborne jedinice jedan i četiri.

Liste SDS-a za Parlament BiH nosiće Miladin Stanić, Mladen Bosić i Darko Babalj, dok će liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske između ostalih nositi Milan Radović, Dragomir Vasić, Vukota Govedarica, Marinko Božović. Listu iz izborne jedinice šest nosiće aktuelni gradonačelnik Ljubiša Petrović ili aktuelni poslanik ove stranke Tomica Stojanović, dok će Milan Petrović iz Prnjavora nositi listu iz izborne jedinice dva.

Filter 2019