Tue. Jun 28, 2022
ћирилица /latinica

Povrijeđeni Paljanin iz Bolnice “Srbija” upućen u Banja Luku

Izvor: Filter

Osoba koja je 13. juna u Palama povrijeđena upotrebom noža, upućena je u Banja Luku.

Kako je u izjavi za Filter potvrdio dr Marko Kovačević, specijalista hirurgije u Bolnici “Srbija”, povrijeđeni je 13. juna hospitalizovan i zbrinut u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Kovačević je dodao da je pacijent nakon hospitalizacije i zbrinjavanja, na dalje liječenje upućen na Odjeljenje urologije Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske.

Podsjećamo, B.M je zadobio ubode nožem u predjelu stomaka i leđa, a napadač se tereti za pokušaj ubistva.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da se sve desilo 13. juna oko 01.00 čas u ugostiteljskom objektu u Palama.

“Policijski službenici Policijske stanice Pale uhapsili su lice inicijala S.L. iz Pala, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Ubistvo“ u  vezi sa članom 22. KZ RS „Pokušaj“. On se sumnjiči da je u ugostiteljskom objektu u ulici Serdar Janka Vukotića u Palama upotrebom hladnog oružja – noža nanio tjelesne povrede u predjelu stomaka i leđa licu B.M. iz Pala”, navode iz policije.

Nakon što su izvršili uviđaja na licu mjesta policijski službenici pronašli su pištolj, koje pripada oštećenom B.M. Takođe, pretresom stana koje pomenuti koristi, pronađena su 94 komada metaka kalibra 9 mm.

Filter 2019