Tue. Jun 28, 2022
ћирилица /latinica

Od 1. do 3. jula festival “Jahorina HOT”

Izvor: Srna

Najspektakularniji događaj ljetnje sezone festival “Jahorina HOT” biće održan od 1. do 3. jula, kada će ova olimpijska planina ugostiti neke od najpoznatijih muzičkih zvijezda regiona.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” ističu da ovaj festival predstavlja najbolji spoj hedonizma, odmora i turizma za posjetioce.

Prvi festivalski dan, u petak, 1. jula, otvoriće mega zvijezda regionalne muzičke scene Vlado Georgiev koji će publiku i sve goste Jahorine na sebi svojstven način uvesti u ovaj trodnevni sektakl.

Nastupu Vlade Georgijeva prethodiće dan ispunjen aktivnostima, razgovorima o budućnosti turizma i ugostiteljstva, ali i nastup grupe “Nervozni poštar” na samom vrhu planine, u idiličnom ambijentu poznatog ugostiteljskog objekta “Olimpijski bar”.

Centralni događaj prvog festivalskog dana biće nastup svjetski poznatog di-džej Umeka, ali i Dejana Milićevića koji će za ljubitelje elektronske muzike u “Olimpijskom baru” prirediti žurku. U subotu, 2. jula, “Porodični dan” obilježiće sadržaji poput nastupa hora “Čarolija”, kulturno-umjetničkog društva, joga radionice u prirodi, maskenbala, predavanja o NTC učenju /učenje kroz igru/. U večernjim časovima goste Jahorine zabavljaće Aca Lukas, a istog dana gosti Jahorine uživaće i u dobro poznatim hitovima grupe S.A.R.S. Za kraj “HOT Jahorina” manifestacije, u petak, 3. jula, zakazan je koncert Svetlane Cece Ražnatović.

Ovom spektaklu će prethoditi nastup Kikija Lesendrića i “Pilota” ispred “Olimpijskog bara”.

Uz nastupe poznatih muzičkih zvijezda, nedjelja će biti ispunjena sadržajima kao što su “Hot drinks fest”, “Hot treningom” na otvorenom, odnosno “Zumba partijem”, dok će ljubitelji gastronomije uživati u najslasnijem dijelu ovog dana, a to je “Jahorina kuking šou”. Organizatori su istakli da su osim večernjih koncerata, svi događaji, radionice i igre potpuno besplatne.

Iz OC “Jahorina” pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže tokom trodnevnog spektakla i od mnogobrojnih pripremljenih aktivnosti izaberu svoj način da se zabave, opuste i uživaju na olimpijskoj planini.

Svi posjetioci Jahorine uz bogat zabavni program u toku ljeta moći će istinski uživati u brojnim novitetima. Za ljubitelje adrenalina pripremljen je “Olimp avantura park”, u okviru kog je i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi, atrakcije nautikdžet, baterflaj, ziplajn, koji se prostire iznad akumulacionog jezera na vrhu planine, kao i tauer, lupster i skajdajv atrakcije.

Biciklizam, panoramsko razgledanje planinskih vrhova, vožnja kvadovima, karting, dječije atrakcije, edukativne i tjubing staze, samo su dio sadržaja koje će posjetioci Jahorine moći koristiti od 1. juna. “Fantastična manifestacija “Jahorina HOT” predstavlja najadekvatniji uvod u ubjedljivo najsadržajniju ljetnju sezonu na planini Jahorini”, navodi se u saopštenju. 

Filter 2019