Tue. Jun 28, 2022
ћирилица /latinica

Dodik: Uvjeren sam da će Istočno Novo Sarajevo nastaviti svoj razvoj

Izvor: Srna

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je krsnu slavu Spasovdan načelniku opštine Istočno Novo Sarajevo Jovanu Katiću i njegovim sugrađanima, ističući da su opština Istočno Novo Sarajevo i grad Istočno Sarajevo u cjelini od velikog značaja za Republiku Srpsku zbog njihove prošlosti i strateškog položaja.


Dodik je istakao da je opština Istočno Novo Sarajevo primjer uspješne saradnje lokalne zajednice i republičkih institucija, te da domaćinski rad i odgovoran odnos prema svojim sugrađanima donosi rezultate, saopšteno je iz Kabineta spskog člana Predsjedništva BiH.

“Opština Istočno Novo Sarajeva prošla je težak put od momenta kada je počela da se razvija na urušenom i skromnom prostoru, pa do danas kada je postala urbana sredina sa svim sadržajima potrebnim za normalan život njenih stanovnika. Uvjeren sam da će Istočno Novo Sarajevo i u narednom periodu nastaviti svoj razvoj na dobrobit lokalne vlasti i građana ove opštine, ali i cijele Republike Srpske”, naveo je Dodik u čestitki povodom krsne slave opštine – Spasovdana.

On je izrazio želju da lokalna vlast, u saradnji sa institucijama Republike Srpske, svoj rad usmjeri na razvoj, napredak i stvaranje još boljih uslova za život.

Filter 2019