Tue. Jun 28, 2022
ћирилица /latinica

Gradonačelnik Ćosić ugostio učenike generacije srednjih škola

Izvor: gradistocnosarajevo.net

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva, Ljubiša Ćosić, organizovao je danas tradicionalni prijem za učenike generacije iz četiri srednje škole sa područja grada Istočno Sarajevo i uručio im prigodne poklone.

Ćosić je izrazio uvjerenje da će ovih četvoro učenika biti najbolji predstavnici svojih lokalnih zajednica, te da će nesumnjivo ostvarivati izvanredne uspjehe u budućnosti.

„Izuzetno je važno da, pored svih akademskih uspjeha koje ostvarujete i koje ćete ostvarivati, budete dobri ljudi, učinite ponosnim svoje roditelje, porodicu, ali i svoju društvenu zajednicu“, rekao je gradonačelnik i dodao da je uz vrijedan trud i rad uspjeh neminovan.

Gradonačelnik je istakao da će, u skladu sa Pravilnikom o dodjeli studentskih stipendija, učenici generacije, nakon upisivanja fakulteta, automatski dobiti i gradsku stipendiju.

Učenici i profesori zahvalili su gradonačelniku na toplom prijemu i dobrodošlici, kao i dosadašnjoj podršci i razumijevanju Gradske uprave Istočno Sarajevo.

Učenik generacije Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ je Filip Lalović, Dimitrije Ignjić, učenik je generacije Srednje škole „28. juni“ iz Istočnog Novog Sarajeva,učenica generacije u SŠC „Pale“ je Sonja Elek, a učenik generacije Srednjoškolskog centra „Vasilije Ostroški“ Sokolac je Đorđe Kovačević.

Filter 2019