Sun. Dec 4, 2022
ћирилица /latinica

U srijedu velika promocija upisa na Univerzitet u Istočnom Sarajevu

Izvor: Filter

Univerzitet u Istočnom Sarajevu i Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu u srijedu, 4. maja, od 13 časova u novoj sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbije organizuju centralnu manifestaciju promocije upisa u akademskoj 2022/2023. godini na Univerzitet u Istočnom Sarajevu.

Učenicima trećeg i četvrtog razreda srednjih škola gradova i opština koje gravitiraju ka Univerzitetu u Istočnom Sarajevu će na jednom mjestu biti predstavljene mogućnosti upisa na 15 fakulteta i 2 akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

“Profesori i studenti našeg univerziteta prezentovaće maturantima sve korisne informacije o prednostima studiranja na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, besplatnom školovanju, kao i o svim kapacitetima kojima raspolažu fakulteti i akademije u istočnom dijelu Republike Srpske”, navedeno je u saopštenju Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Nastavu na integrisanom Univerzitetu u Istočnom Sarajevu danas pohađa oko 10.000 studenata u 10 gradova gdje je smješteno 17 organizacionih jedinica Univerziteta.

Filter 2019