Tue. Jun 28, 2022
ћирилица /latinica

Ugrožavanje sigurnosti, krađa i lažna prijava

Izvor: Filter

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je devet krivičnih djela, javni red i mir narušen je tri puta, a dogodila se  jedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj stanici  Istočno Novo Sarajevo, 25. maja prijavljeno je da lice inicijala D.V. maltretira supružnike u dvorištu njihove porodične kuće. Policijski službenici su na licu mjesta zatekli su lice D.V. sa vidnim povredama glave i tijela, te lišili slobode lice inicijala D.Z. koji mu je nanio povrede.

“O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji je naložio da se protiv lica D.V. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje sigurnosti“, a protiv D.Z. izvještaj o počinjeom krivičnom djelu „Teška tjelesna pvreda“, saopšteno je iz Policijske uprave.

Istog dana Policijkoj stanici Pale prijavljeno je da su iz objekata firmi za mobilne telekomunikacije, koje se nalaze u mjesu Križevac u Palama, otuđene četiri elektro baterije i jedna nadzorna kamera, ukupne vrijednosti 4.600 KM.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj upravi Istočno Sarajevo, 25. maja prijavljeno je da su u jednom vrtiću u Istočnoj Ilidži i u dvije osnovne škole na području Grada Istočno Sarajevo postavljene eksplozivne naprave.

Policijski službenici odmah su preduzeli sve neophodne mjere i radnje, te izvršili protivdiverzione preglede a eksplozivne naprave nisu pronađene.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnih djela „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“.

Filter 2019