Fri. May 27, 2022
ћирилица /latinica

Prijave na foto-konkurs “Inspiracija” do 23.maja

Izvor: Srna

Kulturni centar i opština Istočno Novo Sarajevo su povodom Spasovdana, krsne slave opštine, raspisali foto-konkurs pod nazivom “Inspiracija” za izbor najbolje fotografije koja bi trebala da bude lični doživljaj autora koji posmatra ovu lokalnu zajednicu, život i ljude u njoj.

Konkurs je otvoren do 23. maja do 9.00 časova, a autori tri najbolje fotografije dobiće novčane nagrade, najavljeno je iz Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Fotografije koje učesnici šalju moraju biti autorske, u digitalnoj formi, a moguće je dostaviti tri fotografije po autoru.

Autori slanjem fotografija daju organizatorima foto-konkursa pravo na njihovo korištenje.

Fotografiju sa prijavom potrebno je poslati na mejl /kulturnicentarins@gmail.com/ sa naznakom “Takmičenje za najbolju fotografiju”.

Sve prijave treba da uključuju ime, prezime i kontakt autora, kao i naziv i opis fotografije.

Izbor najbolje fotografije vršiće se onlajn glasanjem na “Fejsbuk” stranici Kulturnog centra, a javno glasanje će trajati do 27. maja, te će pobjednici biti proglašeni po završetku glasanja.

U saopštenju se dodaje da autor ustupa prava na korištenje svih objavljenih fotografija u okviru konkursa u promotivne svrhe u bilo kojem obliku ili mediju. Pri ovakvom korištenju organizatori se oslobađaju od bilo kakvih potraživanja od autora fotografije na konkursu.

Izložba fotografija i dodjela nagrada biće održana 30. maja u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo u 19.00 časova.

Filter 2019