Sat. May 28, 2022
ћирилица /latinica

Jahorina ekonomski forum okupiće veliki broj učesnika

Izvor: Glas Srpske

Najveći poslovni događaj u Republici Srpskoj i BiH -Jahorina ekonomski forum okupiće veliki broj učesnika, uključujući ugledne privrednike iz svijeta, najavio je predsjednik organizacionog odbora ovogodišnjeg foruma Goran Račić.

Račić je rekao da će tokom foruma će biti razmatrano više tema, odnosno sve što trenutno u ekonomskom smislu opterećuje privredu, a sve kako bi se došlo do određenih rješenja i preporuka .

“Ove godine smo planirali da se bavimo post kovid ekonomijom. Ipak, najnoviji događaji izazvani sukobom u Ukrajini su nas natjerali da promijenimo temu koja sada glasi “Globalni ekonomski izazovi i prilike” “, rekao je Račić.

Jahorina ekonomski forum biće održan 26. i 27. aprila pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, Vlade Srpske i Savjeta ministara.

Jedan od panelista biće i Zdravko Zečević, izvršni direktor Evropskog dobrovoljnog penzionog fonda. Zečević je u Jutarnjem programu govorio o sve izraženijem nedostatku radnika u Republici Srpskoj, javlja RTRS.

Filter 2019