Sat. May 28, 2022
ћирилица /latinica

Ekonomski fakultet će raditi strategiju razvoja Istočnog Sarajeva

Izvor: Filter

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić i  dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, prof. dr Radomir Božić, potpisali su danas Sporazum o naučnoj, stručnoj i poslovnoj saradnji, koji podrazumijeva buduće zajedničko djelovanje Gradske uprave i ove visokoškolske ustanove, saopšteno je iz Gradske uprave.

„Ovaj sporazum omogućiće da se iskoriste kapacitete Ekonomskog fakulteta za kreiranje svih budućih strateških i stručnih dokumenata u okviru Grada Istočno Sarajevo, a prvi posao u tom pogledu će biti izrada strategije razvoja Istočnog Sarajeva za period 2022-2029. godina“, rekao je gradonačelknik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić.

Ćosić je istakao da je Ekonomski fakultet oslonac i osnova za razvoj grada Istočno Sarajevo.

„Ekonomski fakultet je naša osnova i oslonac, ustanova za koju smo neodvojivo vezani, kao i za cijeli Univerzitet u Istočnom Sarajevu, tako da je uzajmno poštovanje i pomaganje nešto što treba da se podrazumijeva. Ustanova za koju smo neodvojivo vezani, kao i za cijeli Univerzitet u Istočnom Sarajevu, tako da je uzajmno poštovanje i pomaganje nešto što treba da se podrazumijeva“, naveo je Ćosić, zahvalivši profesoru Božiću i njegovim saradnicima za saradnju.

Filter 2019