Tue. May 17, 2022
ћирилица /latinica

April – mjesec knjige uz brojne promocije i popuste

Izvor: Filter

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva po deseti put obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava koji se odlukom UNESKO-a iz 1995. godine obilježava 23. aprila.

“Početkom aprila smo obilježili i Međunarodni dan dječije knjige, zato mjesec april s razlogom nazivamo mjesecom knjige” saopšteno je iz ove ustanove.

S obzirom na to da je u Republici Srpskoj najavljen proljećni raspust od 18. aprila koji je uvod u Vaskršnje praznike, odlučeno je da se promotivne aktivnosti Zavoda realizuju malo ranije nego što je to uobičajno.

Od ponedjeljka,  11. aprila pa do kraja ovog mjeseca u svim maloprodajnim objektima Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva važiće popust od 30 % na izdanja beletristike i stručne literature.

Promotivne aktivnosti, druženja i razgovori sa autorima i potpisivanje knjiga u knjižarama biće realizovano po sljedećem rasporedu:

Pored pomenutih aktivnosti u pratećem dijelu programa predviđene su posjete još nekim predškolskim i školskim ustanovama što će biti dio iznenađenja za određene ustanove i mlade čitaoce.

Filter 2019