Wed. May 25, 2022
ћирилица /latinica

Javni poziv za dodjelu nagrada i priznanja povodom Đurđevdana

Izvor: FILTER

Skupština opštine Istočna Ilidža objavila je javni poziv za doelu nagrada i priznanja povodom Đurđevdana ,slave opštine.
Kako je navedeno sva zainteresovana pravna i fizička lica sa područja Istočne Ilidže mogu dostaviti svoje inicijative za doelu nagrada i priznanja.

Odlukom o priznanjima Opštine Istočna Ilidža ustanovljene su sljedeće nagrade i priznanja:

1. Povelja opštine Istočna Ilidža

Ova nagrada je najviše priznanje Opštine, a dodjeljuje se za izuzetan rad i djela koja su od opšteg značaja za razvoj društvene zajednice u svim oblastima stvaralaštva.

2. Plaketa opštine Istočna Ilidža

Ova nagrada je priznanje koje Opština dodjeljuje za vrhunske rezultate i uspjehe u oblasti privrede, nauke, kulture, umjetnosti i sporta, te za izuzetan doprinos u razvoju Opštine, i njegovanju dobrih odnosa sa drugim opštinama.

3. Zahvalnica opštine Istočna Ilidža

Ova nagrada je priznanje koje Opština dodjeljuje za učinjeno humano djelo, požrtvovanost u spasavanju ljudi i imovine, za izuzetan doprinos u humanitarnim i dobrotvornim akcijama i za druga učinjena djela koja doprinose srećnijem i humanijem življenju.

Inicijative moraju da budu dostavljene sa obrazlozenjem i biografijom za fizička lica ,odnosno sa referensama za pravna lica.

Inicijative dostaviti Skupštini Opštine Istočna Ilidža – Komisija za nagrade i priznanja, na adresu: Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 2, 71 123 Istočna Ilidža.


Filter 2019