Sun. May 22, 2022
ћирилица /latinica

Saopštenje za javnost KP “Gradske toplane” a. d. Pale

Izvor: FILTER

Iz KP “Gradske toplane” a.d. Pale, obavještavaju korisnike da se u proteklih nekoliko dana susreću sa ozbiljnim problemom tehničke prirode, zbog čega isporuka toplotne energije povremeno nije bila na zadovoljavajućem nivou, te je grijanje bilo nešto nižeg kvaliteta.

“Naše Preduzeće ulaže maksimalne napore kako bi riješilo ovaj objektivan problem, međutim, isti je takve prirode da se u toku grejne sezone ne može potpuno sanirati. KP “Gradske toplane” a.d. Pale preduzima sve neophodne mjere da tekuću grejnu sezonu iznese do kraja i obezbjedi korisnicima što kvalitetniju isporuku toplotne energije”, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U saopštenju se dodaje da uprava Toplana razmatra mogućnost umanjena računa, a u vezi sa danima kada je grijanje bilo lošijeg kvaliteta, te srazmjerno isporučenoj toplotnoj energiji.

“Ovom prilikom napominjemo da opština za vrijeme kritičnih dana nije bila u potpunosti bez grijanja, te se zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju”, navode iz Toplana Pale.

Filter 2019