Sun. May 22, 2022
ћирилица /latinica

Pozivi prema Bolnici “Srbija” besplatni

Izvor: FILTER

Građani Istočnog Sarajeva od sada će moći da obavljaju besplatne pozive prema Bolnici „Srbija“, a nova info linija biće otvorena svakim danom od 7 do 19 časova. 

Kako je saopšteno iz Gradske uprave Istočno Sarajevo, građanima će na raspolaganju biti besplatan broj putem kojeg će moći da lakše i brže kontaktiraju sa Bolnicom „Srbija“, zakazuju preglede i dobiju potrebne informacije.

“Gradska uprava Istočno Sarajevo i gradonačelnik Ljubiša Ćosić podržali su inicijativu Udruženja žena „Viktorija“ Pale za uvođenje info linije sa Bolnicom „Srbija“ koja će biti besplatna za građane, a sve troškove poziva snosiće Gradska uprava”, navodi se u saopštenju.

Zahvaljujući aktivnostima gradonačelnika i Gradske uprave, u prethodnom periodu dobijena je saglasnost Mtel-a i  menadžmenta Bolnice „Srbija“, dok su u komunikaciji sa Regulatornom agencijom za komunikacije (RAK) obezbijeđeni svi tehnički preduslovi za funkcionisanje ovog broja.

Važnost ovog projekta ogleda se i u tome što će otvaranjem info linije biti obezbijeđeno jedno radno mjesto, na kojem će biti zaposlen operater koji će tokom dana biti na usluzi građanima.

Broj besplatnog info telefona je 0800 50 601, a građanima će za sada biti na raspolaganju svakim danom od 7 do 19 časova.

Filter 2019