Mon. May 16, 2022
ћирилица /latinica

Nikola Bjeloš pokretačka snaga Sokolova

Foto: Vasilije Marković

Izvor: SportDC/S.Papaz

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva će u 17. kolu Prve lige Republike Srpske dočekati na svom terenu Drinu iz Zvornika.

Slavija prve dvije utakmice drugog dijela sezone igra kod kuće, a ta dva meča su i stavljena kao prioriteti za Slaviju. Prvi je uspješno apsolviran, a u drugom Sokolovi tek trebaju da potvrde kvalitet.

Nikola Bjeloš igra odličan fudbal tokom zimskih priprema i u prvom kolu nastavka sezone i pokretačka je snaga Slavije. Bojan Regoje mu je pronašao pravu funkciju i njegov kvalitet posebno dolazi do izražaja.

Iza nas je dobra utakmica protiv Budućnosti. Opravdali smo ulogu favorita i na pravi način smo počeli drugi dio sezone. Sada nam dolazi još jači protivnik, a mi moramo da dokažemo da smo u usponu forme i da ih savladamo. Neće biti lako, znamo kakva je Drina, jesenas su nas ubjedljivo savladali i sada želimo da im se revanširamo, rekao nam je Nikola Bjeloš.

Igranje na vještačkoj travi godi Sokolovima gđe do izražaja dolazi pas igra.

Kvalitetan teren nam omogućava da igramo našu igru. Na našem terenu sa vještačkom travom smo svoji na svom, tu možemo da iskažemo naš potencijal. Pokazali smo to protiv Zvijezde 09, Željezničara u drugom poluvremenu, tokom priprema, sada protiv Budućnosti. Svojim igrama sam zadovoljan. Može bolje, naravno, i siguran sam da će uz ideje trenera Regoje to biti još bolje tokom proljeća.

Utakmica Slavija – Drina Zvornik igra se danas od 14.30 na pomoćnom terenu FK Slavija.

Filter 2019