Tue. May 24, 2022
ћирилица /latinica

Fizički napad u Rogatici, pronađena droga kod vozača u Sokocu

Izvor: FILTER

Policijskoj stanici Rogatica, 21.februara, oko 23.00 časa prijavljeno je da su osobe inicijala R.C. i D.R. fizički napali lice u ugostiteljskom objektu u ulici Srpske sloge u Rogatici, nanijevši mu tjelesne povrede.

Oni su uhapšeni i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Tjelesna povreda“, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac, 22. februara , u mjestu Podromanija, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil „Golf 2“ u kom se nalazio B.T. iz Istočne Ilidže. On je posjedovao opojnu drogu namijenjenu za dalju prodaju.

Uhapšen je a oduzet mu je pvc pakatić sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su tri krivična djela, javni red i mir nije narušavan, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Filter 2019