Wed. May 25, 2022
ћирилица /latinica

Tuče i neovlaštena potrošnja struje

Izvor: FILTER

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su tri krivična djela.

Policijskoj stanici Pale, 09. februara, oko 22,00 časa prijavljeno je da je ispred ugostiteljskog objekta u Podgrabu lice M.D. fizički napadnuto od strane više lica.

“Policijski službenici izašli su na lice mjesta i utvrdili da se radi o licima N.V., M.V. i sedamnaestogodišnjem licu, svi iz Pala, koji su fičički napali navedenog zadavši mu više udaraca u predjelu glave i tijela, kao i rasjekotinu hladnim oružjem-nožem”, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Povrijeđeni je upućen u JZU Bolnica „Srbija“ na dalje liječenje.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Tjelesna povreda“.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 09.februara, oko 23.20 časova prijavljeno je da su u ugostiteljskom objektu, u ulici Vojvode Radomira Putnika fizički napadnuta dva lica od strane N.J. iz Istočne Ilidže i S.J. iz Pala.

Povrijeđenim licima ukazana je ljekarska pomoć u Bolnici „Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

N.J. i S.J. kriminalistički su obrađena i nakon dokumnetovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biće dostavljen izvjetaj o počinjenom krivičnom djelu „Tjelesna povreda“.

Policijskoj stanici Sokolac, 10. februara prijavljeno je da lice V.P. iz Sokoca neovlašteno troši električnu energiju.

Uviđajem na licu mjesta konstatovano je da je sa električnog brojila, vlasništvo navedene, skinuta distributivna plomba.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv V.P. Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka“.

Filter 2019