Wed. Dec 7, 2022
ћирилица /latinica

Dogovorena intenzivnija saradnja Istočnog Novog Sarajeva i Vranja

Izvor: FILTER

Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Sarajevsko – romanijske regije i Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Policijske uprave u Vranju danas su potpisali Povelju o bratimljenju. Potpisivanju su prisustvovali i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i predsjednik Skupštine opštine Vedran Jovančić.

Katić i Jovančić su se sastali i sa zamjenicom gradonačelnika Zoricom Jović i predsjednikom Skupštine, Dejanom Tričkovićem.

“Tema sastanka bilo je unapređenje odnosa naše dvije lokalne zajednice, koje unazad godinama njeguju prijateljske odnose. Na sastanku je dogovorena intenzivna saradnja u narednom periodu, posebno u oblastima obrazovanja, sporta i kulture”, naveo je Katić.

Katić i Jovančić posjetili su i Gradsko pozorište „Bora Stanković“, gdje su sa direktorom Nenadom Jovićem razgovarali o velikom otvorenju pozorišta u Istočnom Novom Sarajevu ove godine, te o saradnji dva pozorišta u budućnosti.

“Sastali smo se i sa načelnikom PU Vranje, a dalje nastavljamo put za Beograd, gdje pokrećemo aktivnosti oko izrade projekta izgradnje najavljenog bazena u Istočnom Novom Sarajevu”, najavio je Katić.

Filter 2019