Tue. Jan 25, 2022
ћирилица /latinica

Ćosić: Njima neka je na čast a spomen ploča na Vracama biće obnovljena

Izvor: Srna, foto: FILTER

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić poručio je da će biti obnovljena spomen-ploča u čast Vojske Republike Srpske na Vracama, koja je jutros ponovo oskrnavljena, i nastaviti da svjedoči o okupljanju i borbi za Srpsku.
Ćosić je naglasio da su spomen-ploču na Vracama jutros po ko zna koji put oskrnavili oni koji ne vole Republiku Srpsku i to što su ljudi stvorili i uradili za nju.

“Mi ćemo, kao i do sada, ponovo obnoviti tu ploču. Njima neka je na čast, u ovome vremenu praznovanja nećemo se baviti njima”, rekao je Ćosić.

Predsjednik Boračke organizacije Istočnog Novog Sarajeva Dragiša Tuševljak rekao je da su iz policije, nakon što su pregledane kamere, obaviješteni da je spomen-ploča na Vracama jutros u 6.50 časova oskrnavljena.

“Neprijatelj ne miruje i jutros smo dobili informaciju da nam je oskrnavljena spomen-ploča na Vracama, koja nikoga ne vrijeđa”, istakao je Tuševljak i poručio da srpski narod mora zbijati redove, biti jedinstven i davati punu podršku republičkim institucijama na očuvanju Srpske.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo rečeno je ranije Srni da je spomen-ploča na Vracama oštećena i da policija intenzivno traga za počiniocem.

Filter 2019