Wed. May 18, 2022
ћирилица /latinica

Simon Mrda: Bilo je zadovoljstvo nositi plavo-bijeli dres

Izvor: FILTER

Dijete “Slavije” i igrač koji je u prethodnoj polusezoni bio jedan od najzaslužnijih za drugo mjesto na tabeli Prve lige Republike Srpske, u narednom periodu nosiće dres ekipe Šamota iz Aranđelovca.

Ovako razgovor sa Simonom Mrdom najavljuju na zvaničnoj stranici RK “Slavija”.

U razgovoru se pojašnjava da je Šamot iz Aranđelovca član Arkus Super lige Srbije, koji je u prvom dijelu sezone imao učinak od sedam pobjeda, jedan remi i šest poraza, te je tako obezbjeđen plasman u plej of.

O velikom iskoraku u karijeri, Simon Mrda je govorio za zvaničnu stranicu RK “Slavija”.

“Potpisao sam ugovor i mogu reći da sam jako srećan. Do kontakta je došlo preko proslavljenog rukometaša Ratka Nikolića, na čijem sam kampu bio i gdje sam upoznao sadašnjeg trenera Slobodana Jedoksića. Jako dobro sam se uklopio u novu sredinu i novi sistem. U toku je pripremni period, maksimalno profesionalan odnos i pristup treninzima što me raduje. Što se tiče ambicija kluba, svi smo maksimalno motivisani i svi imamo pobjednički mentalitet. Siguran sam da će svako od nas dati svoj maksimum i da ćemo bilježiti dobre rezultate”, istakao je mladi bek i osvrnuo se na period u Slaviji, gdje je proteklu polusezonu, bio jedna od glavnih karika u osvajanju drugog mjesta na tabeli.

“Moji prvi rukometni koraci su počeli u Slaviji tako da me za taj klub veže i posebna emocija. Bilo mi je zadovoljstvo da u protekloj polusezoni nosim plavo-bijeli dres i uz ogromnu podršku saigrača, nakon dugo vremena, vratimo navijače u našu dvoranu. Siguran sam da pred Slavijom stoje veliki izazovi i ne sumnjam da će se na pravi način izboriti sa njima i vratiti u rukometnu elitu jer klub to zaista zaslužuje”, istakao je Simon Mrda, te se dotakao i ličnih ambicija u karijeri.

“Sigurno je da ambicije postoje, ali mislim da je prerano pričati o njima. Znam da je ispred mene dug put, pun rada i znoja, koji će nadam se ostvariti moje dječačke snove”, završio je Mrda.

Filter 2019